DC’s Breakout Super Hero is terug in NAOMI SEIZOEN TWEE

DC’S BREAKOUT SUPER HELD IS TERUG

NAOMI SEIZOEN TWEE

Tweede seizoen van zes nummers met het originele creatieve team van Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell

Nummer #1 zal beschikbaar zijn op: Lokale stripwinkels op 8 maart

Naomi keert terug naar de pagina’s van haar eigen serie om de waarheid achter de nieuwe mysteries rond haarzelf en haar krachten te ontdekken. Met het originele creatieve team achter de veelgeprezen en Eisner Award-genomineerde debuutserie van Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell, NAOMI SEASON TWO #1 is vanaf 8 maart 2022 verkrijgbaar bij lokale stripboekwinkels en digitale retailers.

“Ik ben zo opgewonden dat het hele originele creatieve team kon terugkeren om dit zeer belangrijke hoofdstuk in Naomi McDuffie’s leven en nalatenschap samen te stellen”, aldus schrijver Brian Michael Bendis. “Naomi is in het diepe gegooid en daar gaat de serie over. Wat Naomi doormaakt in het superheldenuniversum, is wat veel mensen doormaken in de echte wereld. Plots zit je in je hoofd en worden er dingen van je verwacht en zijn er nog zoveel vragen en mysteries over haar ouders, geboortewereld, krachten en de wereld waarin ze opgroeide. Je staat voor veel verrassingen! ”

NAOMI SEASON TWO zal alle vragen beantwoorden die Naomi, haar nalatenschap en haar plaats in het DC Universe-pantheon omringen. Gastrollen Black Adam, Superman en de Justice League, plus de terugkeer van… Zumbado!

“Het voelt heel goed om weer met Jamal en Brian samen te werken”, voegde schrijver David F. Walker eraan toe. “We bevinden ons alle drie op heel verschillende plaatsen, professioneel en persoonlijk in ons leven, en dat geeft een verkwikkende energie aan het creatieve proces terwijl we dit volgende hoofdstuk in Naomi’s avonturen beschrijven. Het eerste verhaal dat we schreven ging over Naomi die leerde wie ze werkelijk is, en nu gaat dit verhaal helemaal over het ontrafelen van de realiteit van wat het betekent om een ​​superheld te zijn.”

Seizoen twee begint rechtstreeks uit seizoen één en haar optredens in Young Justice en Justice League. Naomi staat nu zij aan zij met mensen als Superman, Batman en The Flash, maar tegelijkertijd heeft ze nog steeds haar leven in de kleine stad en relaties met haar ouders en vrienden om te navigeren.

“Ondanks dat we een tijdje uit elkaar zijn geweest, hebben we die tijd allemaal gebruikt om na te denken over waar we Naomi en haar verhaal na seizoen één mee naartoe willen nemen”, zegt artiest Jamal Campbell. “En nu kunnen we aan de slag, creatief opgefrist en klaar om verder te gaan waar we waren gebleven.”

NAOMI SEIZOEN TWEE #1
Geschreven door Brian Michael Bendis en David F. Walker
Kunst en omslag door Jamal Campbell
3.99 VS | 32 pagina’s | 1 van 6
Te koop 3/8/22

NAOMI SEASON TWO #1 zal vanaf 8 maart 2022 verkrijgbaar zijn bij lokale stripboekwinkels en digitale retailers. Fans kunnen alle nummers van NAOMI SEASON ONE lezen als onderdeel van hun betaalde DC UNIVERSUM ONEINDIG abonnement om bij te praten voordat NAOMI SEIZOEN TWEE in de schappen ligt en ze de première van de televisieserie van Naomi kunnen bekijken op dinsdag 11 januari om 21.00 uur op The CW!

Voor de laatste informatie over NAOMI SEIZOEN TWEE bezoek de DC-website op www.dccomics.com en volg @DCComics en @thedcnation op sociale media. De digitale abonnementsservice DC UNIVERSE INFINITE is uw one-stop-plek voor een groot aantal klassieke en gedenkwaardige verhalen; voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op de website op www.dcuniverseinfinite.com.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Wildeboeken.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart