De Cullens nemen Chicago mee voor een TWILIGHT familiereünie

Door Andrew Warrick

Op zaterdagochtend veroverden The Cullens, de beroemdste vampierfamilie aller tijden, C2E2 stormenderhand. Ashley Greene (Alice Cullen), Jackson Rathbone (Jasper Cullen), en Kellan lutz (Emmett Cullen) beantwoordde vragen van een volle zaal van opgewonden fans.

“We hadden allemaal niet echt verwacht dat het zo’n gekke zaak zou worden,” begon Rathbone, die zei dat het succes van de saga door fans werd gevoed.

(L naar R) De moderator van het panel, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone

“Het is echt ongelooflijk”, beaamt Greene. “Toen we binnen waren” Schemering, we waren zo dankbaar en we werden omringd door zoveel liefde en steun, maar om het te zien … nog steeds, tot op de dag van vandaag, relevant zijn en zien dat mensen er nog steeds naar kijken. Ze introduceren het aan hun kinderen, wat gek is om te zeggen… we waren in staat om deel uit te maken van iets dat vrijwel niemand meemaakt en het is gewoon geweldig.”

Het gesprek draaide naast de huidige projecten van de acteurs. Greene verschijnt in de recente Netflix-release Nasleep, Rathbone heeft een aanstaande bovennatuurlijke Tweede Wereldoorlog-film genaamd oorlogsjacht, en Lutz is in de tv-show FBI.

Het panel stelde zich vervolgens open voor vragen van fans.

Op de draai in Breaking Dawn: deel 2 climax, Green legde uit dat “het zo moeilijk is om mensen te kunnen verrassen als je uit iets komt dat eerder een boek is geweest … [and] mensen raken behoorlijk van streek en dat is wat we ervaren in het theater … je zag mensen geschokt, en je zag mensen door, zoals, stadia van verdriet gaan … ze waren als super verdrietig en toen waren ze echt boos … en toen waren ze opgelucht toen ze zich realiseerden dat we er een hadden aangehouden… Ik vond het echt briljant.”

‘Ja,’ deelde Rathbone mee, zich herinnerend ‘het theater in LA en de grote première… de eerste dood vindt plaats en dan is het gewoon ‘NEE!’… deze kreten, en iedereen schreeuwt en dan eindelijk wanneer, je weet dat Alice naar buiten komt… zijn hoofd vasthoudend je weet wel, het visioen laten zien… Ik denk dat er een flauwte is gebeurd… Weet je, het was ongelooflijk.’

Rathbone’s favoriete scènes om te filmen waren “de actiescènes in” Verduistering… Ik moet gaan paardrijden in Canada en doen alsof het Texas is … Ik moet het achtergrondverhaal ingaan, dus dat was erg leuk voor mij. ” Lutz genoot ook van de “action stuff”. De iconische honkbalscène in Schemering heeft een speciaal plekje in Greene’s hart: “Ik denk niet dat iemand van ons had kunnen voorspellen dat het zo goed uit zou komen als het deed.”

Op een andere speciale vaardigheid die Emmett had kunnen hebben, naast superkracht, antwoordde Lutz: “Is het brengen van humor niet de beste vaardigheid?” maar gaf toe dat het leuk zou zijn geweest om de toekomst als Alice te zien.

Green zei dat Aro het personage is waar ze het meest mee te maken heeft, omdat ze ‘dood van binnen’ is. ‘Nee,’ vervolgde ze. “Ik heb altijd een soort verwantschap gehad met Alice…. Ik hou zoveel van haar… ik probeer nog steeds mijn leven te modelleren naar het soort optimisme en positiviteit dat ze heeft.’

Als kersverse vader… ‘Het is gewoon zo leuk. En ik ben echt heel dankbaar”- Lutz vertelt over dokter Carlisle, die zijn “vermogen om gewoon medelevend en gevoelig te zijn” bewondert.

De cast was het erover eens dat de grootste uitdaging van de sage was om je als vampiers in de vrieskou te kleden. Rathbone herinnerde zich dat hem werd verteld om in één scène niet in te ademen, omdat de damp eruit zou moeten worden gehaald met CGI. Lutz keek terug op “een scène waarin ik met een wolf moest worstelen en … hij sloeg me in de rivier. En als je daar in de winter in Canada bent, in een rivier die ijskoud is… Ik moest meerdere takes doen. Dat was niet leuk. Het was echt moeilijk.” Lutz herinnerde zich ook de intense vampiermake-up, die hij op de bank, op de set en op zijn kleren kreeg.

Rathbone sprak over wat als ‘Cat Training’ werd beschouwd, na regisseur Catherine Hardwicke, waar de cast oefende met bewegen als katten om vampierachtig te lijken. Rathbone herinnerde zich dat hij dacht: “Dit is krankzinnig. Gaan we echt zo verhuizen?”

Rathbones favoriete roman was Verduistering. Greene koos Schemering. Lutz gaf toe dat hij aanvankelijk “niet echt begreep” Schemering script, maar toen hij de boeken las – “Ik heb nog nooit zo veel boeken zo snel gelezen” – raakte hij verslaafd. Zijn favorieten zijn Ochtendgloren en Middernachtzon, vanwege de komische lijnen van Emmett in beide.

De acteurs spraken over wat ze leerden tijdens het filmen van de film Schemering Saga. Greene ontdekte hoe, zelfs als het auditieproces “belachelijk” kan lijken, alles in een auditie een punt heeft. Rathbone leerde zijn instinct te vertrouwen, terwijl hij de boeken eer aandeed, omdat “we allemaal uniek zijn”. Lutz bedacht hoe hij zijn personage kon veranderen, van film tot film, op basis van wat de fans ‘echt leuk vonden’.

Het panel eindigde met Rathbone, Greene en Lutz die aandrongen op het belang van geestelijke gezondheid in deze tumultueuze tijd. “Blijf hoopvol”, zei Greene.

“Kijk om je heen… Jullie maken allemaal deel uit van de gemeenschap.” Rathbone vertelde de menigte. “En hopelijk als je er iets van wegneemt, weet je, wees gezegend.”

“Dit is een gemeenschap hier,” zei Lutz. “Wees snel om te luisteren, langzaam om te spreken en luister gewoon naar de harten van mensen en laat je hart open zijn.”

Heb je een van onze eerdere C2E2 ’21-verslagen gemist? Vind het hier allemaal!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Wildeboeken.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart