Eerste blik: superkrachtige service met een glimlach

Hé, we kunnen niet allemaal Superman zijn.

Met zijn rijke geschiedenis die meer dan acht decennia beslaat, is het DC-universum een ​​grote, diverse plek waar helden zijn geboren wiens krachten het bovenmenselijke gamma bestrijken. Wonder Woman met haar kracht, vaardigheid in de strijd en onwankelbaar geloof in waarheid en gerechtigheid. Batman en zijn ongeëvenaarde vechtkunsten en briljante deductieve vaardigheden. The Flash, een van de belangrijkste forensische wetenschappers van het land als hij niet met lichtsnelheid de wereld rondzwerft. GI Robot met zijn… eh, gave voor menselijke spraak en, eh, volautomatische machinegeweerarm?

Oké, een van deze is duidelijk niet zoals de andere, maar dat is oké, want hoewel de Justice League misschien alleen het beste van het beste neemt, staat HEROZ4U open voor de rest! HEROZ4U is een geheel nieuwe, net gelanceerde app waarmee het publiek binnen enkele minuten (tegen een zeer redelijke vergoeding) de diensten van een superheld kan aanvragen. Deze innovatieve service heeft tot doel de manier waarop superhelden zaken doen te veranderen, grotendeels door: het veranderen in een bedrijf. Natuurlijk, zoals bij elke startup, zijn er zeker hobbels op de weg naar succes. (Denk je dat superschurken destructief zijn? Probeer recensies te krijgen op Yelp!) Maar als je een gemiddeld begaafde superheld bent die maar niet uit de minor leagues lijkt te komen, is HEROZ4U misschien wel jouw sleutel tot superheldensucces. *

De nieuwste superkrachtige organisatie van de DCU maakt zijn spectaculaire** debuut volgende week Een-Ster Squadron #1, het eerste nummer van een geheel nieuwe gelimiteerde serie van niemand minder dan Mark Russell en Steve Lieber. Russell’s eerdere DC-projecten omvatten de door Eisner genomineerde satires De vuurstenen en Verlaat het podium links: The Snagglepuss Chronicles, terwijl Lieber net van de Eisner-winnende komt Supermans vriend Jimmy Olsen, dus het is veilig om dat te zeggen Een-Ster Squadron is geen serie waar je bij wilt slapen. Maar als je nog meer verleiding nodig hebt, geniet dan van deze exclusieve preview van het bijtend grappige eerste nummer… en vergeet niet om HEROZ4U te gebruiken voor al je toekomstige superheldenbehoeften!

*Laten we realistisch zijn over hoe we ‘succes’ definiëren. Je zult waarschijnlijk nooit opgeroepen worden om Manhunters te bevechten met Green Lantern, maar het kan zijn dat je weekenden de komende maanden volgeboekt zijn met verjaardagsfeestjes en promotionele evenementen!

**Laten we ook realistisch zijn over hoe we ‘spectaculair’ definiëren.

One-Star Squadron #1 van Mark Russell, Steve Lieber en Dave Stewart is beschikbaar in gedrukte vorm en als digitaal stripboek op dinsdag 7 december.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Wildeboeken.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart