Eerste blik: Tim Drake krijgt een zaak… en een vriendje!

Het is een behoorlijk jaar geweest voor Tim Drake.

Het begon met Robin #3 die min of meer onsterfelijk werd (in ieder geval in één mogelijke toekomst) voordat hij zijn live action-debuut maakte in HBO Max’s Titanen. Maar het grote moment kwam relatief onverwacht, diep genesteld in de pagina’s van augustus Batman: Stedelijke legendes #6, toen de voormalige Boy Wonder tot een levensveranderend besef kwam over zijn gevoelens voor zijn oude vriend Bernard en de jongeman mee uitvroeg. Hoewel dat niet de laatste keer is dat we Tim hebben gezien – hij is een groot deel van “Fear State” in de andere Bat-boeken – was het de laatste keer dat we incheckten in zijn persoonlijke leven.

Tot nu toe, dat wel.

In het nieuwe nummer van volgende week Batman: Stedelijke legendes, Tim Drake keert terug naar de anthologiestrip met een vakantieverhaal genaamd ‘A Carol of Bats’. Het verhaal is tot een stijlvol visueel leven gebracht door kunstenaar Alberto Albuquerque Jimenez en is geschreven door Meghan Fitzmartin, de schrijver achter zijn recente coming-out en die een ware liefde en begrip voor Tim Drake heeft getoond sinds hij zijn DC Future State-avontuur schreef. Toekomstige staat: Robin Eternal. In deze exclusieve eerste blik op Batman: Stedelijke legendes #10, Tim heeft last van Bruces gemoedstoestand, die een impact heeft op Tims recente geluk en zijn nieuwe relatie met Bernard. Zal het samen oplossen van een nieuwe zaak iets zijn om te helpen, of zal het bijdragen aan de plotselinge afstand die Tim voelt groeien tussen hem en de man die hem hielp opvoeden? Bekijk de preview en pak volgende week het volledige nummer om te zien of het een fijne vakantie wordt voor Tim en zijn twee belangrijkste relaties!

BATMAN: STEDELIJKE LEGENDES #10

Pagina’s:
8

Lees nu

Batman: Urban Legends #10, met het verhaal “A Carol of Bats” van Meghan Fitzmartin, Alberto Albuquerque Jimenez en Nick Filardi, zal op dinsdag 14 december in print en als digitaal stripboek verkrijgbaar zijn.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wildeboeken.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart